Een nieuwe website
voor meerdere locaties

Orthocenter is met bijna 50 praktijken de grootste orthodontieketen van Nederland. Elke praktijk levert kwalitatieve zorg aan iedereen die een mooi gebit wil. Iedere patiënt krijgt een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling. Deze warme benadering zorgt ervoor dat patiënten zich in de praktijken thuis voelen.

Dat gevoel ontbrak op de website. Ook werkte de website niet op alle apparaten en browsers. Samen met Orthocenter ontwikkelde Whello een volledig nieuw design dat wél vertrouwen uitstraalt.

Dit project in het kort
  • Pixelperfect design voor alle schermformaten
  • Eigen locatiepagina voor alle locaties
  • Online consult aanvraagmodule
  • Meer over Orthocenter
  • Meer over Zorgmarketing

Het proces

Mooie dingen maken wij samen met de klant. Co-creatie noemen we dat. We werkten dan ook nauw samen met de marketeers van Orthocenter. De kick-off van dit project begon, net als altijd, met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie legden we samen de doelen en opbouw van de website vast. 

We hebben het project in verschillende stappen verdeeld, waar we steeds gezamenlijk met Orthocenter aan werkten.

Whello Opdracht

Group brainstorming

Whello Strategie Concept

Strategy & concept

Whello Design

Design

Whello Web Programming

Development

Whello Launch

Launch

De uitdaging

De uitdaging was om één overkoepelende website ontwikkelen waar alle praktijken een eigen pagina krijgen en het belangrijkste: waar de patiënt centraal staat. 

Tijdens de coronacrisis kwam daar een extra uitdaging bij: een online omgeving bouwen waar patiënten foto’s kunnen aanleveren voor een eerste afspraak op afstand.

Whello Ontmoet Onze Specialisten
Orthocenter-Cases-Nieuwe website

De aanpak

We gingen deze uitdagingen aan door eerst samen met Orthocenter te brainstormen over het overbrengen van de brand-identiteit in het design. Bij het opleveren van de eerste designs zaten we meteen goed: Orthocenter was dik tevreden over de look and feel. Stap 2: de marketeers van Orthocenter begeleiden bij het schrijven van SEO-gerichte teksten en starten met de site bouwen. Nadat de website gevuld was met content, startten we met testen en optimaliseren tot het moment dat we live mochten!

Het resultaat

Dankzij de goede samenwerking met Orthocenter hebben we een mooie website opgeleverd, die perfect werkt op alle apparaten. Niet alleen wij en Orthocenter waren blij, ook patiënten, zo bleek uit de resultaten. Iedere sessie op de website duurde maar liefst 25% langer dan op de oude website en met een bounce rate van -7,1% bleven patiënten nu vaker hangen! Het bewijs dat we samen met Orthocenter de wensen en behoeftes van de doelgroep goed hebben verwerkt.

Bouncerate

Session duration

Pixel perfect design!

Lisa Ouweltjes-Orthocenter

Lisa Ouweltjes
Content specialist bij Whello

“De samenwerking met Orthocenter verliep soepel. Na de strategiesessie en het neerzetten van de tone-of-voice, konden we lekker doorpakken met de teksten en visuals. Met elkaar hebben we een mooie website opgeleverd waar we trots op mogen zijn!”

Carlo Norder
Projectmanager bij Whello

“De klant had een duidelijke visie voor ogen, maar tegelijkertijd konden we volledig los gaan om een strak en pakkend design te creëren. Een leuk project om aan te werken en we zijn erg trots op het eindresultaat!”

Our clients rate us with:

4.9 / 5

Hear from our happy clients

 

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem