Een nieuwe website om te
onderscheiden van de concurrentie

Arslan & Ersoy is een advocatenbureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag die zich heeft gespecialiseerd in letselschade. Met een open, eerlijke en transparante aanpak staan ze hun cliënten al jaren bij voor verschillende juridische problemen en geschillen.

Hoewel veel cliënten Arslan & Ersoy al via aanbevelingen van kennissen wisten te vinden, kon de online vindbaarheid nog flink verbeterd worden. De nieuwe website is dan ook een flinke stap vooruit in termen van vindbaarheid en informatievoorziening.

Dit project in het kort
  • Moderne en betrouwbare look & feel
  • Overzichtelijke en begrijpbare content
  • Op maat gemaakte letselschadetest
  • Meer over Arslan & Ersoy
  • Meer over Advocatenmarketing

Het proces

Mooie dingen maken wij samen met de klant. Co-creatie noemen we dat. We werkten dan ook nauw samen met de oprichters en eigenaren van Arslan & Ersoy. De kick-off van dit project begon, net als altijd, met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie legden we samen de doelen en opbouw van de website vast. 

We hebben het project in verschillende stappen verdeeld, waar we steeds gezamenlijk met Arslan & Ersoy aan werkten.

Whello Opdracht

Group brainstorming

Whello Strategie Concept

Strategy & concept

Whello Design

Design

Whello Web Programming

Development

Whello Launch

Launch

De uitdaging

Het doel van de nieuwe website was om op heldere, overzichtelijke en professionele wijze de soms complexe dienstverlening uiteen te zetten. Hiermee wilden we meer bekendheid te creëren bij de doelgroep (slachtoffers van ongevallen op het werk, tijdens het reizen, ongevallen met dieren of tijdens het sporten) om zo uiteindelijk zoveel mogelijk leads te genereren.

Whello Ontmoet Onze Specialisten

Letselschade test

De aanpak

We gingen deze uitdagingen aan door eerst samen met Arslan & Ersoy te brainstormen over het overbrengen van de brand-identiteit in het design. Dit moest zowel vertrouwen als overtuiging uitstalen. Hierin zaten we snel op één lijn, waarna we zijn begonnen met het ontwerpen van een op maat gemaakte letselschade test. Hiermee maken we het voor potentiële cliënten gemakkelijk om te onderzoeken of ze recht hebben op schadevergoeding en creëren we nieuwe leads voor Arslan & Ersoy.

Na oplevering van de designs en development hebben we alle nieuwe teksten voor de website nagelopen en geplaatst binnen de nieuwe back-end. Alles wat nog restte was goed testen, de laatste puntjes op i en voor we het wisten was de nieuwe website live!

Het resultaat

Het ontwerp nieuwe website van Arslan & Ersoy valt naadloos samen met de impactvolle fotografie van de advocaten en diensten van het bedrijf. Dit zorgt voor een look & feel die er niet alleen goed uitziet, maar ook de rust en ruimte geeft voor complexe onderwerpen waar het advocatenbureau mee werkt. Geen onleesbare teksten of vage beloftes, maar een duidelijk verhaal met een strak conversiepad voor nieuwe leads. Missie geslaagd!

Our clients rate us with:

4.9 / 5

Hear from our happy clients

 

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem