Online Marketing Consultant
Nasser Al Kamouchi

Nasser richtte Whello samen met Serge op. Voor zij dit avontuur begonnen, werkte Nasser als freelancer voor een vastgoedbedrijf waar hij Serge leerde kennen. Daarnaast had hij ook andere klanten waarmee hij veel met bureaus samenwerkte. Dat hij voor zichzelf wilde beginnen wist hij al snel, omdat hij kansen zag in marketing.

Het is een stukje psychologie en dat combineer je met mensenkennis. Om marketing goed te doen, moet je je kunnen inleven in de klant. Je moet je doelgroep begrijpen en weten hoe je die aan moet spreken. De customer journey moet dus centraal staan. Daar ligt Nasser zijn kracht. Neem het kopen van een bureaustoel. Waar let ik dan op als klant? Waar zoek ik? En als ik twijfel, hoe kun je mij dan overhalen om jouw bureaustoel te kopen. Dat proces in kaart brengen en vertalen naar de instrumenten die in iedere stap nodig zijn kan hij als geen ander. En dat maakt het online marketing spelletje voor hem zo leuk.

Nasser staat altijd naast de klant. Oftewel, hij wil dat de klant hem ziet als partner in plaats van als opdrachtgever. Meedenken en adviseren over de beslissingen die worden genomen horen daarbij. Zo maak je er met elkaar een teamsport van en kun je met elkaar scoren. Lijkt wel een beetje op voetbal! Daar is Nasser ook gek op. 13 jaar lang heeft hij dit met passie gedaan. Ajax is zijn club. Hij volgt alle wedstrijden en ook in het stadion is hij af en toe te vinden.

Skills van Nasser ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Nasser een waardevol steentje bij aan dit succes.

Customer journey mapping
Creatief
Coachen
Out of the box thinking
Scoren met voetbal (en marketingcampagnes)

Laatste case van Nasser

Social Advertising for the Amsterdam University of Applied Sciences

Getting professionals and entrepeneurs behind the school desks. We achieved this through a catchy social campagne!

 

Read More
case hva facebook Volle klaslokalen!
Marketing strategist Nasser
Nasser Al Kamouchi

  Challenge us


  More leadsMore brand awarenessMore insights into dataNew brandingNew website
  Want to get in touch directly?

  Ok nice!
  Leave your information and we'll give you a call


  In the morningin the afternoonIn the evening

  Our clients rate us with:

  4.9 / 5

  Hear from our happy clients

   

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem